Waterview Kindergarten

New home for kindergarten

Waterview Kindergarten, relocated to make way for the Waterview Connection motorway project in west Auckland, will open in October in new premises with easy indoor/ outdoor flow.

The New Zealand Transport Agency and Auckland Kindergarten Association engaged Boffa Miskell to design the outdoor area at the new facility.

Sited next to the Waterview Primary School, fencing has been designed for inter-visibility between the two grounds. Opportunities for flexible outdoor play abound. There’s a large soft-mat area. a sandpit area, an adjacent lawn, and a trolley loop leading to an existing feature tree. Places for children to be amongst plants include raised beds for growing flowers or vegetables. Rainwater, harvested from the roof, will supply the ever-popular water play.

1 November 2012